Afscheid wethouder Rolink

Op 18 mei hebben we afscheid genomen van de wethouder van de VVD, Leonie Rolink. De aankomende periode maakt de VVD geen deel uit van de coalitie.

De afgelopen 4 jaar heeft Leonie zich volop ingezet voor onze gemeente. Haar drijfveer daarbij was regie op eigen leven en zo lang mogelijk in vrijheid eigen keuzes maken in een omgeving waar je je veilig en vertrouwd voelt. 

En dat heeft tot veel successen geleid! Leonie heeft zich veel ingezet voor projecten die dicht bij de mensen staan, zoals het Dorpsgericht werken, de inclusieve samenleving, Lint van muziek, Veilig Thuis, de stuurgroep Samen aan zet.

Maar ook veel culturele projecten konden op haar inzet rekenen zoals de Kunstroute en de Kunstroute voor kinderen, Het Park vertelt en Muziek in de Klas.  Ook de renovatie van de watermolen Quadenoord kon op de steun van Leonie rekenen en wat een mooi resultaat staat er nu.

De kers op de taart is het behoud van de kunstcollectie van Pim Kwak voor onze gemeente. 

De VVD-fractie is Leonie dankbaar voor alles dat ze heeft gedaan de afgelopen 4 jaar en wensen haar veel succes met haar eigen coaching-bureau!