Afscheid van 2 raadsleden en een commissielid.

Bij de VVD zijn er na de verkiezingen twee oude bekenden vertrokken uit de VVD fractie en de Gemeenteraad. Het afscheid van Ton de Boer en Raymond den Burger was gepland en kwam niet als een verrassing. Beide heren hebben 12 jaar in de gemeenteraad van Renkum gediend en dat bleef niet onopgemerkt. Raymond was de onmiskenbare R.O. specialist en heeft met zijn scherpe kennis diverse plannen verbeterd en waarschijnlijk miljoenen bespaard voor onze gemeente . Natuurlijk werd een wethouder of beleidsmedewerker wel eens gek van hem, Raymond hield immers van de details, maar veel vaker was zijn inbreng welkom en zinvol. Raymond heeft een koninklijke onderscheiding ontvangen als raadslid

Afscheid van Raymond den Burger, Ton Boer en Robert Schlette

Ton was de financiƫle specialist en heeft op dit terrein veel goed werk gedaan of 'erger' voorkomen. Mede dankzij zijn inspanningen wist Renkum de afgelopen drie jaren weer een positief resultaat te boeken. Daarnaast was dit raadslid iemand die partijen bij elkaar kon brengen. Deze eigenschap maakt ook dat hij plaatsvervangende voorzitter was in de gemeenteraad.

Doordat de VVD net een paar stemmen te kort kwam voor een vierde zetel, kon commissielid Robbert Schlette helaas zijn rol niet voorzetten. De verkiezingsuitslag maakte dat Jan Streefkerk en Frans Kappen commissielid werden. Robbert heeft met zijn financiƫle kennis een goede inbreng gehad in de raadscommissies en de fractie.


We gaan als gemeenteraad hun ervaring en inzet enorm missen de komende periode en wensen hen het allerbeste.