Wouter Hoge nieuwe fractievoorzitter Renkumse VVD

Per 1 november aanstaande treedt Wouter Hoge aan als fractievoorzitter van de Renkumse VVD. Daarmee volgt hij Ton de Boer op, die doorgaat als raadslid en uiteraard aan de VVD fractie verbonden blijft.

Nieuwe generatie in Renkumse politiek
Het afgelopen jaar traden de fractievoorzitters van Groen Links en D66 al af om plaats te maken voor jongere raadsleden. Ook bij de VVD wordt nu ruimte gemaakt. Ton de Boer: “Hoewel ik met veel passie en plezier het fractievoorzitterschap heb ingevuld, is het nu een goed moment om een stapje opzij te doen en ruimte te maken voor de volgende generatie. Wouter is een zeer kundige opvolger waar ik veel vertrouwen in heb.”

Wouter Hoge (40) is getrouwd, vader van drie kinderen en hij woont in het dorp Renkum. In het dagelijks leven is hij directeur bij een zorginstelling met vestigingen in Noord- & Midden Limburg en Oost Brabant. Hij is voor zijn tweede periode gemeenteraadslid namens de VVD.

Wouter Hoge: “Ton is een zeer goede fractievoorzitter geweest. Ik zal mijn best moeten doen om dat te evenaren. Het is ook een financieel zware periode voor onze gemeente momenteel, waarbij het alle hens aan dek is. Toch neem ik graag de verantwoordelijkheid op mij om ook in dit soort tijden als fractievoorzitter te werken aan een sterke en toekomstbestendige, liberale gemeente, die ruimte geeft aan haar inwoners.”