Wouter Hoge

Aanspreekpunt voor:

Zorg en veiligheid 


Wouter, vertel eens iets over jezelf?

Ik ben lijsttrekker voor de Renkumse VVD en zit nu voor de tweede periode in de gemeenteraad. Ik woon in Renkum bij de molen, ben gelukkig getrouwd met Judith en heb drie kinderen Jelmer, Jinte en Siebe. In het dagelijks leven ben ik directeur van een GGZ instelling en bemoei ik me met bureaucratie reductie en het vergroten van werkplezier voor zorgmedewerkers. 


Waarom sta jij voor Renkum?

Wij wonen op een gigantisch mooie plek in Nederland. Mooi groen, aardige mensen, goed bereikbaar en een mooie historie. Er zijn hier geen grote problemen zoals in ons omliggende gemeenten en dat moeten we koesteren en verbeteren.


Wat wil jij in de Renkumse gemeenteraad bereiken?

Dat Renkum zelfstandig kan blijven, en groen en sociaal blijft. Ik zou graag willen dat de gemeente een goede service levert voor de inwoners voor acceptabele kosten. Ik vind het belangrijk dat de partijen in de gemeenteraad goed met elkaar blijven omgaan, en span me daar graag voor in. We moeten het samen met elkaar voor onze inwoners doen. Ik wil me inspannen om de gemeente zelfstandig te houden. Dat kan door de gemeente financiƫn beheersbaar te houden en de zorgkosten naar beneden te brengen.


Wat doe je verder graag?

Zoveel tijd heb ik nou ook weer niet over ?. Maar als ik tijd heb dan besteed ik deze graag aan hardlopen en fitness. Ik doe graag gezelschapsspelletjes met vrienden.